Welkom bij Motion Sportsoftware

TTCA

Top Trainer Coach Academie

De (top)sportwereld heeft professionele en authentieke (top) trainer -coaches nodig met een grote dosis ambitie, passie, maatschappelijke betrokkenheid, vakmanschap, communicatieve vaardigheid en doorzettingsvermogen om het allerhoogste te kunnen bereiken. (Top)Trainer-Coaches die een eigen stijl hebben en die hun kwaliteiten optimaal kunnen inzetten hebben een meerwaarde voor de maatschappij.

TTCA bouwt aan de noodzakelijke versterking van het vakmanschap van de (top) trainer-coach en zoekt gemotiveerde cursisten om in te stromen in de Top Trainer Coach Academie (mbo4+ opleiding) www.ttca.nl

Afgestudeerden van de Top Trainer Coach 4+ opleiding zijn, met hun achtergrond en mentaliteit, als geen ander inzetbaar in de (top)sport praktijk, sportstimulering en sport-medische faciliteiten, op diverse niveaus en dat zowel vanuit een preventief, prestatief als curatief perspectief.

Motion Sportsoftware werkt samen met deze professionele academie. Cursisten leren in deze opleiding om te gaan met videoanalyse als belangrijk hulpmiddel om de sporter te verbeteren. Ares voor de teamsporten en Artemis voor de indiviiduele sporten vormen de basis voor de videolessen.

 

Maarten Koolen

Motion Sportsoftware on Linkedin   Motion Sportsoftware on Twitter   Motion Sportsoftware - Blog   Motion Sportsoftware - You Tube