Welkom bij Motion Sportsoftware

Motion Sportsoftware Free Trial - Download gratis!

Motion Sportsoftware in beeld met video analyse

Videoanalyse is een belangrijk middel voor trainers en coaches om de prestaties in de sporTennis videoanalyset een sterke impuls voor verbetering te geven. Daarvoor moet het gebruik van beelden op een juiste manier worden ingezet. Met kennis van zaken en de juiste dosering kunnen resultaten geboekt worden. Motion Sportsoftware biedt de juiste software voor verbeteringen van team- en individuele prestaties. Ares en Artemis zijn daarvoor de programma's die voor deze resultaten gaan zorgen. Sportsoftware van een hoge kwaliteit aangeboden voor een betaalbare prijs.

Service

Dankzij de samenwerking met Tosport "Kijken is anders dan zien", kan Motion Sportsoftware verder gaan in haar dienstverlening. Ook training en opleiding zijn onderdeel van het pakket, omdat we vinden dat de gebruiker zo snel mogelijk aan de slag moet kunnen gaan met videoanalyse. Naast inhoudelijke vragen over de werking van de software of het aansluiten van randapparatuur gaat het daarbij ook om het gebruik in de praktijk. Op onze blog vindt je heel veel terug over vragen die van belang zijn voor de gebruiker. Wij bieden een compleet pakket inclusief de opleiding tot videoanalist.

Motion Sportsoftware on Linkedin   Motion Sportsoftware on Twitter   Motion Sportsoftware - Blog   Motion Sportsoftware - You Tube