Welkom bij Motion Sportsoftware

Klanten Service

Verzending & Bezorging
Als uw betaling binnen is gaan wij over tot bezorging. Wij berichten u per mail over de exacte levertijd. Het ligt aan de verkrijgbaarheid van het product. Wij hebben een beperkte voorraad van waaruit wij leveren. Voor software is leveren doorgaans binnen enkele dagen te realiseren. Voor apparatuur zijn wij afhankelijk van leveranciers. Daarvoor zijn redelijke termijnen afgesproken, uitzonderingen zijn echter nog steeds mogelijk. Wij houden u op de hoogte! Producten kunnen alleen op afspraak worden afgehaald.

Retouren & Vervangen
Op onze fysieke producten is de normale fabrieksgarantie van toepassingen. Als de apparatuur niet naar behoren functioneert kunt u het product opsturen en zullen wij bij gebleken falen het product retourneren aan de leverancier. Wij wachten diens oordeel af en afhankelijk daarvan zullen wij uw product vervangen dan wel laten repareren of anders besluiten. Retouradres; Motion Sportsoftware, Prins Bernhardlaan 13, 5707 HH, Helmond.

Bestellen
Wij zullen uw bestelling met de grootste zorg afhandelen. Software kunt u uitproberen en daarom is ruilen niet mogelijk! Als u software bestelt zonder USB key krijgt u van Motion Sportsoftware een licentienummer, dat u kunt gebruiken om de reeds gedownloade software aan u computer te verbinden. Zorgt u ervoor dat u het licentienummer toekent aan de computer waar u mee gaat werken. Eenmaal gebruikte licentienummers kunnen niet meer op andere computers worden gebruikt. Datzelfde geldt voor het crashen van computers, wij kunnen in dat geval niet overgaan tot gratis vervanging. Dat risico ligt bij u als koper. Om dat risico te beperken kunt u overgaan tot het bestellen van een USB Key. U bent daarnaast flexibeler omdat u op meerdere computers kunt werken.

Betaling, Prijzen & Promoties
Upgraden naar een hogere versie is altijd mogelijk u betaalt het prijsverschil van dat moment. Aanvraag via mail info@motionsportsoftware.nl
Bestellingen bekijken
Coming soon!
Accountgegevens bijwerken
Coming soon!

Motion Sportsoftware on Linkedin   Motion Sportsoftware on Twitter   Motion Sportsoftware - Blog   Motion Sportsoftware - You Tube