Welkom bij Motion Sportsoftware

Artemis Advanced

Schrijf de eerste beoordeling van dit product

Beschikbaarheid: Op voorraad

Excl. BTW: € 670,00 Incl. BTW: € 797,30

Snel overzicht


  • Vier video players voor gelijktijdige analyse

  • Aansluiten van twee camera's via USB of Firewire 1394

  • Gelijktijdige analyse met twee camera's mogelijk

  • Afstandmeting softwarematig

  • Snelheidsmeting softwarematig

  • OPM - Omwentelingen Per Minuut

Meer afbeeldingen

* Verplichte velden

Excl. BTW: € 670,00 Incl. BTW: € 797,30

Details

Quad-Video, Dual Camera video analyse!

Analyseer tot 4 video bestanden tegelijkertijd! Met een muisklik kunt u 4 video's synchroniseren naar het zelfde "moment van belang", en kunt u een goede geavanceerde video-analyse uitvoeren vanuit meerdere camerahoeken.

1x4 - Een muisklik geeft automatisch een enkele video als 4 opeenvolgende, video frames. 4 opeenvolgende frames van het opgenomen beeld op elk punt in de actie.

Play / pauze / stap ... de 4 frames zijn altijd vergrendeld ten opzichte van elkaar, waardoor u een gedetailleerde kijk op de beweging krijgt. En dat alles in de juiste context van elk moment.

De afstand en snelheid tool is ongelooflijk eenvoudig te gebruiken. Opmeten van de snelheid van een golfbal, bowling bal, softbal, honkbal, of de geserveerde tennisbal het kan allemaal met Artemis Advanced.

artemis video analyse 4 players speler

 

Onze video file manager helpt de coach georganiseerd te werken en snel de videobestanden te lokaliseren. Bestanden kunnen gemakkelijk worden georganiseerd met behulp van een vertrouwde "boomstructuur". verplaatsen, hernoemen, verwijderen en zoeken naar video's kan snel en efficiënt!

Je kunt een Dual Camera video-opname maken met behulp van een combinatie van capture apparaten, zoals: FireWire / Firewire, USB / USB, Webcam / Webcam, FireWire / USB, Firewire / Webcam, of USB / Webcam. Elke camera moet worden bevestigd aan zijn eigen apparaat, USB-poort of FireWire-adapter.

Magic Mirror - Deze functie kunt u gebruiken om alle tekengereedschappen op de top van Live Video! Plaats een videoscherm in de voorkant van je student, en teken diagrammen, doelposities, "te bereiken punten", enz. Laat je student zichzelf zien vanuit elk camerastandpunt, toon aan welke van de juiste posities voor hem te bereiken zijn.

TIJDVERSCHUIVING stelt u in staat uw live video opname met een "vertraging" of time shift toegepast op te nemen. Uw video draait continu door, steeds met een vertraging van 5 seconden tot 3 minuten. Een andere leuke functie voor solo video-analyse of situaties waarin u liever niet steeds de computer wilt bedienen.

Ondersteunt draadloze afstandbediening. Maak gebruik maken van onze optionele draadloze afstandsbediening voor de video controle op afspelen, vooruit en achteruit, de afspeelrichting en de video-opname zelf. Bevrijd jezelf van de muis en de computer voor de ultieme flexibiliteit (draadloze afstandsbediening wordt apart verkocht).

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

USB Key

Excl. BTW: € 100,00 Incl. BTW: € 119,00

Artemis Elite

Excl. BTW: € 950,00 Incl. BTW: € 1.130,50

uEyeLE USB 2.0 Cameras

Excl. BTW: € 340,00 Incl. BTW: € 404,60

Kowa FA - Vast Focus Lenzen

Excl. BTW: € 148,50 Incl. BTW: € 176,72

Kowa FA - Varifocus Lenzen

Excl. BTW: € 337,50 Incl. BTW: € 401,63

Eigen labels

Gebruik spaties om labels te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.

Motion Sportsoftware on Linkedin   Motion Sportsoftware on Twitter   Motion Sportsoftware - Blog   Motion Sportsoftware - You Tube