Welkom bij Motion Sportsoftware

Motion Sportsoftware

 

Videoanalyse voor top- en breedtesport

Motion Sportsoftware is leverancier van toonaangevende sportsoftware. Zij is in staat om tegen de laagste tarieven, software te leveren die in vergelijking met de duurdere concurrenten gelijkwaardig of beter is. Gebruikers zijn trainers en coaches zowel uit de professionele sport als de amateursport. Motion Sportsoftware levert ondersteunende software voor analyse van de bewegingen van de individuele sporter en voor tactische bewegingen in de teamsport.

Niet alleen de top

Trainers en coaches en de sporter zelf hebben baat bij de programma's die geleverd worden. Het is belangrijk om jezelf als trainer, coach of sporter te blijven ontwikkelen. Bewegend beeld biedt hiervoor de juiste instrumenten. Motion Sportsoftware levert Artemis en Ares, doorontwikkelde en gebruiksvriendelijke video analyse systemen. Door de prijsstelling is videoanalyse met Ares en Artemis in de hele sportvereniging en op elk niveau toe te passen.

Ares is vooral gericht op teamsporten en Artemis is het meest geschikt voor de analyse van bewegingen van het individu en worden vooral bij de volgende sporten ingezet: basketbal, korfbal, honkbal, voetbal, hockey, tennis, golf, atletiek, bowling maar ook voor de danssport is het een goed hulpmiddel.

Medische toepassing

Artemis is ook buitengewoon geschikt voor toepassingen in de orthopedie, fysiotherapie en podotherapie en dat zeker in relatie tot sportbeoefening. Artemis brengt de progressie in beeld en stimuleert door te laten zien wat bereikt wordt en door meting (bewegingsuitslag).

Motion Sportsoftware levert software die zijn waarde bewezen heeft. Door middel van beeldbewerking kan de oefenstof en daardoor de prestatie worden verbeterd. Sport software om uw training meer inhoud te geven.

 Bedankt  voor uw bezoek en veel plezier met onze software!

Maarten Koolen
Motion Sportsoftware

Motion Sportsoftware on Linkedin   Motion Sportsoftware on Twitter   Motion Sportsoftware - Blog   Motion Sportsoftware - You Tube